Felhasználói szabályzat és adatvédelmi irányelvek

Felhasználói Szabályzat

Az Óra apró oldalon meghirdetheted az eladni vagy cserélni kívánt karórádat, zsebórádat valamint az ezekhez tartozó kellékeket, dobozokat, szíjakat, pótszemeket és az órák szereléséhez, karbantartásához használt eszközöket. Az oldal használata mind magánszemélyeknek mint pedig cégeknek ingyenes és azt szeretnénk, ha ez így is maradhatna, ezért kérlek, nézd el ha hirdetések is megjelennek rajta és kacsold ki a hirdetés blokkolódat, ha teheted. Az oldal karbantartása és üzemeltetése pénzbe kerül, nem szeretnénk ezt rajtad behajtani. A hirdetés leírása sem magánszemélyek sem pedig céges hirdetés esetén nem tartalmazhat linkeket. Ezt egyelőre nem tiltjuk a kódban, de ha nem kerül betartásra akkor ezt is megtesszük. Az oldal jelenleg teszt üzemmódban van, ami azt jelenti, hogy a funkciók 99%-a tökéletesen működik, de hibák előfordulhatnak. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezeket kijavítsuk, de ez időbe telhet. Mindenkinek köszönjük a türelmét.

A regisztráció menete:

  1. Kattints a Regisztráció menüpontra
  2. A Felhasználónév mezőbe írd be a kívánt felhasználónevedet
  3. Az E-mail mezőbe írd be az e-mail címedet
  4. Kattints a Regisztráció gombra

A rendszer egy e-mailt a jelszavaddal. Ezzel tudsz belépni az oldalra.

Hirdetések feladása:

Figyelem! A hamis és replika órák hirdetése szigorúan tilos, az ilyen hirdetések azonnal törlésre kerülnek a felhasználóval együtt. A hirdetések feladásakor kötelező megfelelő leírást adni, valamint lehetőleg saját készítésű képet, képeket feltölteni az eladni kívánt termékről (ez az eladónak is érdeke). Az ajánlott képarány 4:3. Így lesz a legjobban látható a kép az oldalon. A nem megfelelő leírással vagy képekkel feltöltött hirdetésekhez az adminisztrátorok kérhetnek kiegészítést. Nem megfelelő javítás esetén a meghirdetett termék adott esetben törlésre kerülhet. Az oldal használata ingyenes és akármennyi hirdetést fel lehet tölteni. A hirdetések 28 napig élnek, utána újra fel kell őket rakni.

Beárazás:

Óra beárazást a „Beárazás” kategóriában lehet kérni, a hirdetést 1Ft-os áron kell feladni, ebben az esetben a hirdetőnek nincs eladási kötelezettsége. A komment mezőben lehet hozzászólásokat írni.

Csere:

Árat csere esetén is kötelező megadni. Érdemes böngészni a többi hirdetés közt, hogy milyen árakon mennek a hasonló órák, így könnyebb lehet belőni a csere árat.

Divatórák - Mushroom Brandek:

A divatórák hirdetése megengedett, de az úgynevezett „mushroom brand” óráké nem. Legalább annyira ne legyen gagyi, hogy adott esetben a szerkezetet azonosítani lehessen.

Beépítések:

Az oldalon engedélyezett, a beépítések és átépítések hirdetése. Mindenki vegye figyelembe, hogy, AZ ÓRA SZÁMLAPJÁNAK VAGY EGYÉB MÁS ALKATRÉSZÉNEK  MÁRKAJELZÉSSEL VALÓ ELLÁTÁSA, A GYÁRTÓ KIZÁRÓLAGOS JOGA. A meghirdetni kívánt beépítés és annak nem eredeti alkatrészei, legfőképpen a  számlapja nem tartalmazhat olyan logót, márkajelzést, mely jogvédelem alatt áll. A beépített órák hirdetések során, kötelező jelezni, hogy az beépítés.

Kommentelés:

A kommentekben való trollkodás, beszólogatás és hangulatkeltés nem megengedett, az ilyen felhasználókat bejelentés nélkül töröljük. Tiszteljük a másikat és feleslegesen ne gerjesszük a bajt. Ha nem tetszik valami akkor az minden esetben kulturáltan próbáljuk jelezni.

Felelősség vállalás:

Az Óraapró tulajdonosa és üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az e weblapon meghirdetett termékekért és a hirdetések tartalmáért. Az egyes üzletek lebonyolításakor minden esetben az üzletet kötő felek felelőssége az üzletkötés és annak tárgya. A megvásárolni kívánt termék bevizsgálása, az annak eredetiségéről való meggyőződés minden esetben a termék vásárlójának felelőssége.  Adatvédelmi irányelvek

Elkötelezettek vagyunk a látogatóink adatainak és azok biztonságával kapcsolatban. Az alábbiakban az adatvédelmi gyakorlatunkat ismertetjük:

 A Gyűjtött Információ

  • Ahhoz, hogy meglátogasa a https://www.oraapro.hu linken elérhető oldalunkat, nincs szükség semmilyen személyes információra
  • Amennyiben bármilyen személyes információt ad át nekünk, azt Ön tudatosan saját akaratából teszi és csak akkor, ha az oldalra regisztrál. 

Adatforgalom

• Az Ön IP-címe az a számítógépéhez rendelt numerikus cím, amelyet az internetszolgáltató ad meg. Automatikusan tároljuk az IP-címét, mint forgalmi adat. Ez nem a személyes adatok azonosítására szolgál.

• A hivatkozók a hivatkozott webcímre utalnak, és a böngésző automatikusan továbbítja azokat. Összegyűjtjük azokat a hivatkozókat, amelyeket a böngésző a forgalmi adatok részeként küld. Ez nem kapcsolódik személyazonosításra alkalmas információhoz.

• Rendszerinformációk, például az operációs rendszer / platform és a használt böngésző típusa. Ez nem kapcsolódik személyazonosításra alkalmas információhoz.

 

Az Információk kezelése

Fiók információ

Az Ön információit egy biztonságos webszerveren tartjuk, mivel úgy véljük, hogy ez egy jól védett környezet.

• Az Óraapró semmilyen általa tárolt információt nem ad át senkinek, semmilyen körülmények között.

• Az Óraapró mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze az adataid biztonságát.

Sütik használata

A https://www.oraapro.hu oldal "cookie" alapú technológiát használ, amely lehetővé teszi a regisztrált fiókprofil újbóli elérését a webes munkamenet során. Ezt a mechanizmust kizárólag az Ön kényelme érdekében használjuk, ennek semmilyen más oka nincs.

Hivatkozások

Ez a webhely más webhelyekre mutató hivatkozásokat tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mi az Óraapró, nem vállalunk felelősséget az ilyen webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért.

Biztonság

Az Óraapró minden óvintézkedést megtesz azért, hogy megvédje látogatóink adatait.

Ha a látogatónak bármilyen kérdése van a biztonsággal kapcsolatban az oldal alján található kapcsolat űrlap segítségével üzenhet nekünk.

Személyes adatok javítása, frissítése, törlése és deaktiválása

Ha az Ön személyazonosításra alkalmas információja megváltozik (pl. Irányítószám, telefon, e-mail vagy postacím), vagy ha a Ön már nem kívánja szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor módot adunk a személyazonosításra alkalmas adatok kijavítására, frissítésére vagy törlésére / kikapcsolására. Ezt rendszerint a "Fiókom" oldalon vagy üzenetben lehet kérni a Kapcsolat űrlapon keresztül, az oldal alján.

Értesítás a változásokról

Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk az adatvédelmi irányelveinket, akkor ezeket a változtatásokat közzétesszük az adatvédelmi nyilatkozatban, a honlapon és esetlegesen más helyeken, amelyeket megfelelőnek tartunk, hogy látogatóink mindig tisztában legyenek azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk és azokat hogyan használjuk fel és milyen körülmények között.

Ha azonban a látogatók személyesen azonosítható adatait a gyűjtés időpontjában a megadottól eltérő módon használjuk fel, akkor értesítjük a felhasználókat egy 30 napos hirdetmény közzétételével.

 

A fent olvasottakat elfogadom és hozzájárulok, az adataim az oldallal kapcsolatos használatához.

Az Ön adatait harmadik félnek nem adjuk át.

 

Üdvözlettel

Az Óraapró csapata